urmăriți-ne:

Marirea buzelor cu acid hialuronic Alor Esthetic Medical City

Augmentare buze

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Fiecare femeie își dorește buze pline care să se armonizeze cu volumetria facială. Dacă vă doriți să realizați o procedură de augumentare cu acid hialuronic, experții ALOR Esthetic Medical City vă vor ajuta să vă bucurați de rezultate excelente.

În cadrul clinicii ALOR punem accent pe siguranța și grija dedicată pacienților. Medicii care realizează procedura de injectare cu acid hialuronic au certificări și cursuri în domeniul esteticii faciale, pentru a recomanda pacienților soluții optime și personalizate. Astfel, garantăm cea mai bună experiență!

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Informații utile

+ - Ce este mărirea buzelor cu acid hialuronic?

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este un procedeu estetic non-chirurgical care implică injectarea acidului hialuronic în buze pentru a le contura și a le mări. Acidul hialuronic este o substanță gelatinoasă care se găsește în mod natural în organismul uman și are capacitatea de a reține apa, conferind hidratare și volum pielii.

+ - De ce să alegi mărirea buzelor cu acid hialuronic la ALOR Esthetic Medical City?

  • Folosim doar acid hialuronic de cea mai bună calitate
  • Avem grijă ca acidul hialuronic să fie păstrat la o temperatură optimă
  • Folosim toate tehnicile noi de augumentare
  • Punem mare accent pe măsuri stricte de igienă și siguranță
  • Folosim cele mai cunoscute tipuri de acid hialuronic
  • Garantăm pentru rezultate și oferim asistență gratuită post-procedură

+ - Care sunt beneficiile acidului hialuronic pentru buze?

Acidul hialuronic oferă o serie de beneficii atunci când este utilizat pentru mărirea buzelor:

  • Oferă volum buzelor: Unul dintre principalele beneficii ale acidului hialuronic este capacitatea sa de a adăuga volum buzelor. Prin injectarea cu acid hialuronic, medicul poate contura și mări buzele pentru a crea un aspect  plin și mai definit.
  • Oferă hidratare buzelor: Acidul hialuronic are o capacitate excelentă de a reține apa, ceea ce ajută la hidratarea buzelor și la menținerea unui aspect proaspăt și voluminos. Acest lucru este important pentru menținerea aspectului sănătos al buzelor și prevenirea deshidratării sau uscăciunii acestora.
  • Rezultate naturale: Un alt avantaj al acidului hialuronic este că oferă rezultate naturale și subtile. Medicul estetician poate ajusta cantitatea de acid hialuronic  în funcție de dorințele pacientei. De asemenea, se poate ajusta și conturul buzelor pentru a obține aspectul dorit, astfel acestea vor arăta proporționate și echilibrate cu restul feței.
  • Corectează micile asimetrii - acidul hialuronic este folosit pentru a armoniza trăsăturile. Astfel, se pot corecta anumite asimetrii ale buzelor, obținându-se un aspect plăcut.

+ - Cum se realizează mărirea buzelor cu acid hialuronic

Procedura de injectare cu acid hialuronic este complet nedureroasă și minim invazivă. Aceasta durează aproximativ 20 de minute. Mărirea buzelor se realizează cu un ac de dimensiuni foarte mici, administrându-se cantități infime. Pentru a nu resimți niciun disconfort este aplicată o cremă anestezică, iar procedura va fi una complet confortabilă.

După injectare, medicul va recomanda aplicarea unor comprese cu apă rece, pentru a se reduce inflamația de la nivel local. Refacerea este foarte ușoară, în aproximativ 2-3 zile. În acest timp, poate apărea o ușoară inflamație sau anumite vânătăi în zonele în care s-a realizat injectarea.

+ - Rezultatele injectării cu acid hialuronic

După realizarea procedurii rezultatele nu vor întârzia să apară. În primă fază, buzele vor fi puțin inflamate, însă rezultatele finale se vor observa după aproximativ 7 zile.

Rezultatele se mențin până la 12-18 luni în funcție de metabolismul fiecărei persoane.

După această perioadă este recomandată reîmprospătarea tratamentului pentru a se menține rezultatele dorite.

Preț injectare cu acid hialuronic în buze

1 ml – 1800 lei
0.55 ml – 1200 lei

Prețul final al procedurii se stabilește la consultația inițială de către medicul specialist.