urmăriți-ne:

Reconturarea mandibulara cu acid hialuronic Alor Esthetic medical City

Reconturare mandibulară

Reconturarea mandibulară cu acid hialuronic

Reconturarea mandibulară cu acid hialuronic este o procedură non-invazivă care contribuie la un aspect facial reîntinerit. Specialiștii ALOR Estetic City vin în întâmpinarea pacienților cu soluții personalizate pentru a obține rezultatele pe care și le doresc. Grija și siguranța sunt cele care ne ghidează în realizarea actului medical.

Reconturarea mandibulara cu acid hialuronic Alor

Informații utile

+ - Ce înseamnă reconturarea mandibulară?

Linia mandibulară creează o trăsătură foarte atractivă atât la bărbați cât și la femei. Refacerea liniei mandibulare cu ajutorul acidului hialuronic are rolul de a realiza o mai bună simetrie și definire la nivelul feței. Astfel, se vor crea trăsături bine proporționate, echilibrate și se va ameliora aspectul de bărbie dublă sau excesul de piele la nivelul mandibulei.

+ - Beneficiile acidului hialuronic pentru remodelarea mandibulară

  • Definirea bărbiei și liniei mandibulare, obținându-se un efect plăcut vizual, atractiv și tânăr
  • Crearea de proporții estetice la nivelul feței
  • Reîntinerirea feței
  • Corectarea asimetriilor
  • Îmbunătățirea proporțiilor la nivelul bărbiei și a zonelor învecinate
  • Obținerea unui aspect mai ferm al pielii

+ - Cine poate apela la reconturarea mandibulară cu acid hialuronic

Conturarea liniei mandibulare poate fi utilizată de către persoanele adultă de orice vârstă. Unele persoane își doresc reconturarea pentru că nu au avut o linie mandibulară bine definită de la început. În timp ce alte persoane apelează la reconturarea mandibulară deoarece pielea s-a lăsat de-a lungul timpului sau se confruntă cu acumularea grăsimii în zona bărbiei.

+ - Cum se realizează reconturarea mandibulară cu acid hialuronic

Ca în cazul oricărei proceduri se recomandă un consult inițial, în cadrul căruia specialiștii ALOR Estetic Medical City vor stabili obiectivele și modalitatea cea mai bună pentru atingerea rezultatelor dorite. Tot în cadrul consultației inițiale medicul specialist va explica pacientului întreaga procedură, planul de tratament, dar și care sunt contraindicațiile.

Înainte de a se începe procedura propriu-zisă se aplică o cremă anestezică, pentru a nu exista niciun disconfort. Cu ajutorul unui ac fin sau cu o canulă se injectează acid hialuronic în zona dorită. Cantitatea de acid hialuronic injectată variază în funcție de necesitățile pielii și efectul dorit.

După realizarea tratamentului se va masa zona injectată și se sa va aplica gheață pentru reducerea eventualelor umflături sau a roșeții.

Pacienții se pot întoarce imediat la activitățile cotidiene, însă este recomandată evitarea expunerii la soare. Se vor evita și solarul, sauna și activitățile fizice intense.

+ - Rezultate

Rezultatele reconturării mandibulare cu acid hialuronic sunt vizibile imediat. Este nevoie de o singură ședință de tratament pentru a se obține rezultate spectaculoase, un aspect plăcut și o linie mandibulară reconturată. De obicei, rezultatele tratamentului sunt vizibile pentru o perioadă de 9-18 luni, necesitând reînnoirea tratamentului după această perioadă.

+ - Contraindicații

Injectarea cu acid hialuronic în zona mandibulalară nu este recomandată în următoarele cazuri:

  • Dacă există o infecție în zona care se dorește a fi tratată
  • În sarcină și alăptare
  • Dacă există anumite boli autoimune ( scleroză laterală amiotrofică sau myasthenia gravis)
  • Dacă există o boală sau o infecție severă în corp

+ - Riscuri după reconturarea mandibulară cu acid hialuronic

Cel mai frecvent risc întâlnit în tratamentul de reconturare mandibulară cu acid hialuronic este reprezentat de un disconfort local sau roșeață.

Reconturarea mandibulară cu acid hialuronic este o procedură non-invazivă care contribuie la un aspect facial reîntinerit. Specialiștii ALOR Esthetic Medical City vin în întâmpinarea pacienților cu soluții personalizate pentru a obține rezultatele pe care și le doresc.