urmăriți-ne:

One Day Check up Stomatologie Alor Esthetic medical City

One Day Check-up

One Day Check-up Exclusive Dental Experience

Pentru a răspunde nevoilor stomatologice într-un timp foarte scurt, clinica stomatologică ALOR vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un program complet de evaluare a sănătății dentare. Tot procesul are loc într-o singură zi și înlocuiește vizitele repetate în cabinetul stomatologic pentru obținerea unui diagnostic.

One Day Check-up este soluția ideală pentru pacienții care își doresc să beneficieze de servicii premium și să reducă vizitele la stomatolog pentru stabilirea unui diagnostic. Așa vă puteți bucura de un diagnostic cert, un plan de tratament realizat în doar câteva ore într-un singur loc.

One Day Check up Stomatologie Alor

Informații utile

+ - Ce este One Day Check-up?

One Day Check-up este un pachet complet mai multe servicii integrate pentru identificare bolii parodontale sau pentru obținerea unui tratament specializat. Astfel, acest program presupune acces la tehnologii digitale de ultimă oră ce pemit medicilor să realizeze procedee și operațiuni lungi, în doar câteva ore.

+ - Ce servicii cuprinde One Day Check-up?

One Day Check-up comprimă vizitele repetate la stomatolog într-una singură, ceea ce presupune eficientizarea timpului și confortul pacienților. Iată care sunt serviciile pe care le cuprinde pachetul:

 • Realizarea radiografiei digitale panoramice
 • Tomografie computerizată CBCT
 • Stabilirea diagnosticului cu certitudine
 • Realizarea unui plan personalizat de tratament, adaptat nevoilor pacientului
 • Obținerea unui tratament de prevenire a bolii parodontale (detartraj subgingival, decontaminarea bacteriană cu laser pe ambele arcade).
 • Tratamente chirurgicale într-o singură zi

+ - Care sunt avantajele One Day Check-up?

 • Eficientizare timp. One Day Check-up este conceput pentru a oferi o experiență medicală completă într-o singură zi. Astfel, pacienții pot evita programările și vizitele multiple la stomatolog, economisind timp și efort.
 • Diagnostic rapid. Evaluarea medicală cuprinzătoare efectuată în cadrul One Day Check-up permite identificarea rapidă a potențialelor afecțiuni sau a factorilor de risc. Pacienții beneficiază astfel de un diagnostic precoce, ceea ce poate îmbunătăți șansele de tratament și recuperare în cazul oricărei probleme stomatologice.
 • Prevenție și depistare precoce. One Day Check-up este axat pe identificarea factorilor de risc și a semnelor precoce ale unor afecțiuni. Acest lucru permite intervenția promptă și adoptarea măsurilor de prevenție adecvate. Prin depistarea timpurie a problemelor de sănătate orală, pacienții pot evita complicațiile sau evoluția acestora.
 • Evaluare completă. One Day Check-up include o serie de investigații și analize medicale, precum teste de sânge, examinări radiologice, teste de funcționalitate și evaluări specializate. Această abordare cuprinzătoare oferă o imagine de ansamblu asupra stării de sănătate a pacientului, inclusiv a aspectelor fizice, metabolice și psihologice.
 • Personalizare și consiliere medicală. În cadrul One Day Check-up, pacienții beneficiază de consultanță medicală specializată și de consiliere individualizată. Aceasta poate include sfaturi privind stilul de viață sănătos, recomandări de nutriție, îngrijirea orală și reducerea factorilor nocivi. Pacienții pot obține astfel un plan de acțiune personalizat pentru menținerea și îmbunătățirea sănătății lor.

+ - Care sunt etapele programului?

 1. Examinarea problemelor stomatologice de către un medic specialist
 2. Realizarea unor fotografii digitale pentru a se stabili un diagnostic
 3. Realizare unei radiologii panoramice – care permite obținerea unei imagini complete a întregii arcade. Aceasta permite vizualizarea tuturor dinților și a structurilor adiacente, precum sinusurile, articulațiile mandibulare și țesuturile osoase.
 4. Realizare Computer Tomograf – pacientul nu va mai fi nevoit sa realizeze această procedură într-o altă locație. Clinica stomatologică ALOR dispune de laborator de imagistică la cele mai înalte standarde pentru a se obține imagini calitative.
 5. Prezentarea diagnosticului
 6. Propunerea și elaborarea unui plan de tratament personalizat