urmăriți-ne:

Estetica dentara Alor Esthetic Medical City

Estetică dentară

Estetica dentară

Tratamentele de estetică dentară au rolul de a oferi oamenilor un zâmbet impecabil. Acesta oferă încredere în sine, iar încrederea este atrăgătoare. Estetica dentară este o ramură a stomatologiei care cuprinde tehnici și manopere ce au rolul de a îmbunătăți aspectul danturii.

Estetica dentara Alor

Informații utile

+ - Beneficii ale tehnicilor de estetică dentară

Tehnicile de estetică dentară vă ajută să aveți dinți mai drepți, mai frumos aliniați și un zâmbet mai alb și mai strălucitor. După finalizarea proceselor de tratare a afecțiunilor, estetica dentară este următorul pas pentru un zâmbet strălucitor.

+ - Ce presupune estetica dentară?

Cu cât vă prezentați mai devreme la cabinetul medicului stomatolog, cu atât șansele de a remedia rapid problemele dentare cresc. În aceste cazuri tehnicile sunt mai simple și costurile scad pe măsură. Estetica dentară este o ramură a stomatologiei care pune accentul pe artă și talent, dar și pe tehnică și știință.

Chiar dacă estetica dentară este o tehnică relativ simplă, necesită o bună viziune asupra rezultatului final, iar la ALOR suntem întotdeauna orientați către rezultate de excepție. Specialiștii clinicii înțeleg profunzimea anatomiei dentare și utilizează tehnici și materiale de ultimă generație. Medicul stomatolog lucrează îndeaproape cu tehnicianul dentar, iar astfel rezultatul este unul perfect. Specialiștii clinicii au la bază studii avansate în domeniu și multă practică pentru a realiza adevărate opere de artă din zâmbetele pacienților noștri.

La ALOR recreăm cele mai frumoase și naturale zâmbete pentru pacienții noștri. Ne axăm pe funcționalitate și rezistență îndelungată. Cu ajutorul tehnologiilor momentului pacienții se pot bucura de soluții rapide și predictibile, precum fațetele dentare fast&fixed.

Din punct de vedere statistic, persoanele cu un zâmbet nativ perfect sunt minoritare. Aici intervenim noi, specialiștii ALOR. Cu ajutorul esteticii dentare fiecare pacient poate avea un zâmbet așa cum a visat. Această tehnică permite schimbarea totală a zâmbetului, iar estetica dentară realizează acest lucru prin intermediul tratamentelor minim invazive.

+ - Tipuri de tratamente ce transformă complet zâmbetul

Estetica dentară cuprinde o serie lungă de tehnici și tratamente, inclusiv tratamente din alte ramuri ale stomatologiei cum ar fi ortodonția sau implantologia: fațetarea dentară, obturația dentară, implantul dentar, puntea dentară, coroana dentară, proteza dentară, incrustațiile dentare, aparatele dentare estetice, remodelarea coronară, albirea dentară.

+ - Fațetare, incrustații, albire dentară

Fațetarea dentară

Această tehnică presupune aplicarea unor foițe fine din porțelan pe suprafața exterioară a dinților. Astfel aspectul, forma, culoarea și poziția dinților este schimbată complet.

Aparatele dentare estetice

Pentru a repoziționa dinții pacienților noștri utilizăm aparatele dentare estetice. Acestea sunt funcționale și atrăgătoare, iar rezultatul este impresionant.

Albirea dentară

Aceasta este tehnica prin care dinții devin mai albi cu până la 5-6 nuanțe. Sunt eliminate astfel petele sau colorațiile cauzată de alimentație.

Dacă vă doriți un zâmbet impresionant, estetica dentară este tehnica menită să corecteze imperfecțiunile danturii pentru ca, în final, să vă bucurați de un zâmbet perfect. ALOR este clinica la care puneți apela cu încredere pentru orice tip de intervenție stomatologică realizată cu precizie și simț de răspundere.

+ - Obturație dentară, implant, punte, coroană, proteză, remodelare coroană

Obturația dentară

Cunoscută sub denumirea clasică de plombă, această tehnică presupune restaurarea unui dinte cariat sau fracturat. Pentru rezultate estetice, materialele utilizate se aleg în funcție de culoarea dinților.

Implantul dentar

Implantul dentar este cea mai modernă soluție de înlocuire a unui dinte. În urma acestei tehnici dintele înlocuit arată și se simte exact precum cel natural.

Puntea dentară și coroana dentară

Ambele reprezintă lucrarea protetică ce are scopul de a înlocui unul sau mai mulți dinți și redă aspectul natural al danturii.

Proteza dentară

Este o lucrare protetică ce are ca scop înlocuirea unui dinte pierdut. Este o alternativă ieftină și rapidă, dar care nu oferă rezultate pe termen lung.

Remodelare coronară

Este tehnica prin care se adaugă sau se elimină din smalțul unui dinte. Aceasta este destinată remodelării dinților strâmbi sau suprapuși.