urmăriți-ne:

lipoliza Alor Esthetic medical City

Lipoliza

Eliminarea grăsimii în exces prin lipoliză

Atunci când vă doriți să eliminați grăsimea în exces și să remodelați o anumită zonă a corpului, ALOR Esthetic Medical City are soluția cea mai eficientă. Lipoliza este tratamentul minim invaziv, prin injecții de topire a grăsimii, care face posibilă această transformare.

În cadrul ALOR Esthetic Medical City procedura de lipoliză este efectuată de medici specialiști care investesc constant în pregătirea lor și folosesc substanțe și echipamente de ultimă generație.

lipoliza Alor

Informații utile

+ - Ce este lipoliza?

Lipoliza este procedura medicală care elimină grăsimea inestetică, cu ajutorul unor injecții. Este un tratament minim invaziv care are 2 compuși ce oferă rezultate uimitoare. Aceștia sunt:

 • Fosfatidilcolina
 • Deoxicolatul

Fosfatidilcolina este principalul ingredient al injecțiilor de lipoliză. Este un aminoacid extras din soia și lecitină. Inițial substanța a fost utilizată pentru tratarea ficatului gras și a hiperlipidemiei. Aceasta substanță îmbunătățește metabolismul lipidelor și previne aderarea colesterolului la pereții vaselor de sânge.

Acidul deoxicolic este o substanță ce se regăsește în mod natural în organism. Acesta se aseamănă cu acidul biliar și ajută la descompunerea grăsimii pentru a fi ulterior digerată. Acidul deoxicolic distruge membrana exterioară a celulei grase și reduce țintit grăsimea.

Lipoliza injectabilă elimină depozitele de grăsime subcutanate, rezistente la alte metode de diminuare a acestuia.

Un aspect foarte important al lipolizei este acela că nu este o procedură invazivă și nu afectează funcționarea hepatică normală.

+ - Ce zone se pot trata prin lipoliză?

 • Gușa
 • Brațele
 • Abdomenul (inclusiv definirea zonei six-pack)
 • Flancurile abdominale și talia
 • Partea interioară și exterioară a coapselor
 • Zona de sub fese
 • Zona axilei
 • Zona de sub sâni
 • Genunchii
 • Spatele

+ - Lipoliza pentru gușă. Când și cui se recomandă

Acesta este tratamentul ideal pentru persoanele deranjate de aspectul bărbiei duble. Acesta poate constitui o problemă chiar și atunci când greutatea corporală este una normală.

Injectarea în zona submandibulară a unei soluții care distruge celulele grase, lipoliza, începe să ofere rezultate în aproximativ 2 săptămâni. Procesul de ardere a grăsimii se realizează în timp. Avantajul cel mai important al lipolizei este acela că reduce definitiv grăsimea submandibulară. Chiar dacă pacientul va lua ulterior în greutate, această zonă nu va fi predispusă la acumularea de grăsime.

+ - Cum se efectuează lipoliza?

În cadrul tratamentului, pacientului i se injectează substanța denumită PPC în stratul de grăsime subdermic cu ajutorul unor ace foarte subțiri . Pentru a acoperi întreaga suprafață de tratat, se fac injecții la 1,5-2 cm distanță. Pentru eliminarea bărbiei duble sunt necesare mai multe ședințe de lipoliză. Persoanele cu o greutate corporală normală necesită aproximativ 3 ședințe. Pentru persoanele supraponderale eliminarea acesteia poate fi efectuată în aproximativ 6 ședințe.

+ - Recuperarea și recomandările post tratament

Timp de 48h după efectuarea tratamentului zona va prezenta roșeață, sensibilitate și edem. Medicii esteticieni din cadrul ALOR Esthetic Medical City recomandă pacienților hidratarea optimă în această perioadă.

Se recomandă evitarea căldurii locale și a temperaturilor scăzute (nu se recomandă aplicarea de gheață sau comprese reci, variațiile de temperatură pot scădea eficiența produsului prin distrugerea enzimelor injectate) timp de 5-7 zile.

Vor fi interzise băile fierbinți, sauna, efortul fizic susținut. Se recomandă masarea blândă a zonelor tratate timp de câteva zile.

+ - Există contraindicații?

Procedura nu le este recomandată femeilor însărcinate și celor care alăptează. Nu este indicat să efectueze acest tip de tratament persoanele care suferă de diabet, boli cardiovasculare, renale, boli de sânge și anumite alergii sau boli maligne, persoane care fac tratamente anticoagulante sau au leziuni active/infecții în zonele tratate.

Lipoliza este un tratament cu un grad de siguranță ridicat. Este important să alegeți o clinică specializată pentru efectuarea unui astfel de tratament. Există posibilitatea ca elasticitatea pielii din zona tratată să se deterioreze și atunci medicul estetician vă poate recomanda terapii complementare.