urmăriți-ne:

Fatete dentare Alor Esthetic Medical City

Fațete dentare

Fațete dentare

Un zâmbet strălucitor și mereu alb se poate realiza cu ușurință. Utilizarea de fațete dentare duce la realizarea unei danturi perfect aliniate, strălucitoare și uimitoare.

Fațetele dentare sunt foițe de ceramică sau zirconiu care au rolul de a corecta aspectul și funcționalitatea unui dinte. Cu ajutorul acestora, medicii stomatologi specialiști în estetică dentară ai ALOR Estethic Medical City pot corecta diverse imperfecțiuni ale zâmbetului de ordin estetic. Forma, dimensiunea dinților naturali, spațiile interdentare sau denivelările inestetice se corectează utilizând fațete dentare. Nuanța va fi întotdeauna de un alb strălucitor, semn al unei danturi sănătoase.

La ALOR Estethic Medical City utilizăm tehnologia Digital Dental Smile, care permite vizualizarea rezultatului final al tratamentului de la prima ședință. Fiecare fațetă va fi special creată conform fizionomiei dumneavoastră.

Fatete dentare Alor

Informații utile

+ - Avantaje ale utilizării de fațete dentare

Utilizarea de fațete dentare are nenumărate avantaje. Pacienții care aleg serviciile ALOR Estethic Medical City se bucură de rezultate de excepție, într-un timp foarte scurt.

Albirea rapidă a dinților

Albirea dinților este o metodă rapidă și nedureroasă. Datorită tehnologiilor de ultimă generație le putem oferi pacienților noștri dinți mai albi și mai drepți, folosind timpul dvs în mod eficient.

Materiale biocompatibile

Materialele utilizate pentru realizarea de fațete dentare sunt tolerate perfect de țesuturile moi. Acestea sunt netede și lucioase, iar placa bacteriană nu aderă pe suprafață. Nu există riscul de inflamare a gingiilor.

Veți uita de petele inestetice

Un alt mare avantaj al fațetelor dentare este acela că nu pot fi pătate de cafea, vin sau oricare alt mâncăruri și băuturi pigmentate.

Îmbunătățirea estetică a dinților

Din punct de vedere vizual, dinții vor arăta perfect într-un timp record și fără a resimți durere.

Eliminarea riscului de alergii

Utilizarea de fațete dentare este o tehnică simplă ce nu poate dezvolta alergii, nu implică lucrări provizorii și implică mai puține vizite la medicul stomatolog.

+ - Când e nevoie de fațete dentare

Atunci când îți dorești o dantură perfectă trebuie să luați în considerare fațetele dentare. Acestea îți oferă un zâmbet complet nou, estetic și funcțional. Fațetele dentare corectează următoarele imperfecțiuni:

 • Spațiile sau înghesuirile interdentare
 • Colorațiile dinților
 • Forma și dimensiunea inestetică a anumitor dinți
 • Traumatismele dentare
 • Dinții cu textură neomogenă

+ - Beneficiile utilizării de fațete dentare

Fațetele dentare reprezintă cea mai simplă și rapidă soluție pentru un zâmbet frumos și sănătos. Fiecare tratament aplicat este personalizat pentru fiecare pacient în parte.

 • Vă veți bucura de rezultate imediate, după doar 2 vizite la cabinetul medicului
 • Procedură non-invazivă și nedureroasă
 • Ușor de întreținut pentru că nu se pătează, sunt rezistente la coroziune și la eventuale traume
 • Fațetele dentare sunt insesizabile, iar nuanța lor se alege în funcție de dorința pacientului
 • Fațetele sunt realizate în funcție de anatomia fiecărui pacient, sunt biocompatibile cu organismul, iar riscul de a dezvolta reacții alergice nu există
 • Au o durată lungă de viață, între 15-20 de ani

+ - Dezavantaje al utilizării de fațete dentare

Utilizarea de fațete dentare este un tratament permanent și este bine să știți care sunt dezavantajele acestora.

 • Restricții alimentare. Nu se recomandă pacienților cu fațete dentare să consume alimente dure, foarte fierbinți sau foarte reci
 • Este bine să știți că o dată aleasă culoarea fațetelor, acesta nu mai poate fi schimbată

Atunci când vă doriți un zâmbet cuceritor, alegerea de fațete dentare este cea mai potrivită. Programați următoarea dumneavoastră vizită la ALOR Estethic Medical City pentru a vă bucura de rezultate uimitoare în cel mai scurt timp.