urmăriți-ne:

Terapia Vampir impotriva caderii parului Alor Esthetic

Terapie Vampir – scalp

Terapia Vampir pentru scalp

Căderea părului este o situație cu care se confruntă mulți pacienți. Pentru că la ALOR Esthetic Medical City ne dorim să oferim pacienților noștri cele mai eficiente metode de terapie, venim în întâmpinarea acestora cu Terapia Vampir.

Terapia Vampir este la momentul actual cea mai cunoscută metodă de tratare a căderii părului. Este cea mai bună și eficientă metodă non chirurgicală de întreținere și întinerire. Studiile arată că terapia oferă rezultate uimitoare chiar și persoanelor care au implant de păr.

Terapia nu presupune riscul ca pacientul să dezvolte alergii sau infecții, rezultatul fiind unul natural și de lungă durată.

Terapia Vampir impotriva caderii parului Alor Esthetic

Informații utile

+ - Ce este terapia Vampir pentru căderea părului?

Terapia Vampir pentru căderea părului este un procedeu natural care folosește ca ingredient principal sângele pacientului. Acestuia i se vor preleva 20 ml de sânge. Eprubeta în care sângele a fost recoltat este centrifugată cu ajutorul unui echipament medical special, pentru a obține plasmă bogată în trombocite. Trombocitele sunt recunoscute drept factori de creștere.

În Terapia Vampir care tratează căderea părului rolul plasmei este acela de a îmbunătăți sănătatea foliculului de păr existent. Această terapie favorizează creșterea de noi foliculi de păr. Pentru a putea ajunge la astfel de rezultate sunt utilizate două metode.

Specialiștii ALOR Esthetic Medical City sunt cei care vor decide dacă Terapia Vampir pentru căderea părului va fi aplicată fie prin injectare, fie prin stimularea scalpului cu ajutorul Dermapen.

Durata unei ședințe este de aproximativ 60 de minute.

+ - Cine se poate bucura de acest tip de tratament?

Afecțiunea medicală ce poartă denumirea de efluviu telogen reprezintă o cădere exagerată a părului. Aceasta poate fi tratată cu succes cu ajutorul terapiei Vampir.

Dacă părul este deteriorat în urma tratamentelor de vopsire, terapia Vampir va oferi o revitalizare rapidă a firului de păr.

Dermatita seboreică, pitiriazis-scoame sau alopecia aerată sunt doar câteva din afecțiunile pe care această procedură le tratează cu succes.

+ - Rezultatele terapiei Vampir

Imediat după utilizarea Terapiei Vampir pacienții vor vedea rezultatele. La doar câteva zile căderea părului va fi diminuată vizibil. Firul de păr își recapătă strălucirea și vigoarea, iar afecțiunile dermatologice sunt vizibil îmbunătățite.

Pentru ca rezultatele să se mențină în timp, recomandarea specialiștilor ALOR Esthetic Medical City este aceea de a repeta procedura de 2 ori pe an.

+ - Beneficiile terapiei Vampir

Pe lângă beneficiile vizibile împotriva căderii părului, terapia Vampir are multe alte beneficii, cum ar fi:

 • Activează celulele stem
 • Stimulează fibroblaștii cu producerea de colagen și elastină
 • Stimulează angiogeneza
 • Accelerează procesul de regenerare tisulară

+ - Contraindicații ale terapiei Vampir

Deși terapia este una sigură, utilizându-se doar sângele procesat al pacientului, există și câteva contraindicații:

 • Trombocitopenia
 • Fibrinogenul scăzut
 • Instabilitatea hemodinamică
 • Sepsis
 • Infecțiile acute sau cronice
 • Patologiile cronice ale ficatului
 • Tratamentele cu anti-coagulante

Medicii esteticieni din cadrul ALOR Esthetic Medical City sunt pregătiți să vă ofere cele mai bune recomandări pentru a opri procesul de cădere a părului. Efectuați o programare online sau contactați-ne telefonic. Echipa de specialiști se concentrează pe rezultate favorabile fără a vă expune la riscuri.

Preț Terapie Vampir - de la 1650 lei