urmăriți-ne:

Liposculptura corporala Alor Esthetic Medical City

Liposculptură corporală

Liposculptura corporală – extragerea grăsimii inestetice

Liposculptura este varianta chirurgicală (nu o metodă de slăbire) care folosește o abordare minim invazivă cu anestezie locală, cu scopul de extragere a grăsimilor care deranjează estetic, depozite adipoase încăpățânate care nu vor sa dispară. Acestea se îndepărtează prin liposucție cu jet de apă prin care adipocitele vor fi dislocate și aspirate fără a fi traumatizate sau distruse. Extragerea celulelor adipoase lasă intacte structurile nobile, vasele de sânge, limfatice și nervii.

Grăsimea recoltată este apoi injectată în zonele unde se dorește pentru a obține un corp sculptat și armonios, prin îmbunătățirea conturului, mărirea sânilor, feselor și altor zone. Este o procedură simplă, ușoară și eficientă, cu rezultate excelente și efort de recuperare foarte mic.

Liposculptura corporala Alor Esthetic

Informații utile

+ - Despre liposculptură

Liposculptura se adresează persoanelor cu grăsimi „imposibil de dat jos”, acumulate inestetic în anumite zone ale corpului, cum ar fi bărbia, brațele, abdomenul, șoldurile, coapsele, fundul, genunchii sau gambele.

Vârstnicii și/sau cei cu multe boli asociate (cardiacii, pulmonarii, diabeticii) care nu ar suporta o intervenție cu anestezie generală și de durată sunt candidații ideali pentru acest tip de intervenție.

+ - Cum decurge liposculptura corporală

Datorită tehnologiei atraumatice, operația va fi fără durere. Ca pentru orice intervenție chirurgicală este nevoie de un set de analize și un consult preanestezic.

Liposculptura se poate practica și completa eventual de sedare, tot cu tehnica tumescentă, folosind canule și anse mult mai mici. Se inserează canule foarte subțiri, cu un diametru de aproximativ 2 mm, printr-o incizie de câțiva milimetri în zonele din care se doreste extragerea grăsimii.

Se injectează un amestec de ser fiziologic cu lidocaină sau epinefrină care va servi ca soluție tumescentă cu afect antialgic și hemostatic foarte bun. Apoi se extrage grăsimea.

Durerea este resimțită ca o ușoară jenă nesemnificativă, după cum spun pacienții, iar avantajul de a părăsi clinica la aproximativ o oră după procedură este maxim.

+ - Liposculptura cu ajutorul apei

Aceasta este o procedură nouă de liposucție și transfer de grăsime, care va folosi rezervele naturale eliminate transformate pentru a vă reda formele dorite. Se realizează o lipoaspiratie blândă și foarte eficienta, cu ajutorul apei - hidrodisecția țesuturilor fiind cea care conduce la recoltarea celulelor adipoase intacte.

Față de liposucția tradițională, unde postoperator țesuturile prezentau echimoze, edeme, dureri pentru mai mult timp, recuperare completă după 5-7 zile, cu această procedură vorbim de recuperare minimă.

Recuperarea depinde în primul rând de pacient, de procedură (ce cantitate de grăsime se extrage), pe ce zonă a corpului se lucrează (la față și gât durează puțin).

+ - Avantajele și inovațiile liposculpturii pe bază de apă

  • Datorită puterii selective exercitate de aparat forța mecanică este mică, aspirația asigurată de water-jet este moderată, canula este manevrată mai ușor, iar rezultatul - confort pentru pacient și chirurg.
  • Stresul asupra țesuturilor este redus datorită faptului că simultan se poate infiltra și aspira, cuplat cu folosirea unei cantități mai mici de soluție de infiltrat (70% mai puțină soluție folosită pentru preinfiltrare).
  • Grăsimea nu trebuie să fie centrifugată sau prelucrată în alt mod, calitatea acesteia fiind superioară (ceea ce îi conferă viabilitate ridicată, fapt ce scurtează mult durata intervenției.
  • Amestecul celulelor adipoase în lipocolector îmbunătățește calitatea grăsimii recoltate din anumite zone cum sunt copasele și abdomenul. Celulele adipoase netratate sunt extrase direct și foarte usor din lipocolector.
  • Canulele detașează blând celulele adipoase de țesuturile din jur aspirându-le în același timp, acest lucru protejând celulele aspirate. Presiunea jetului în formă de evantai poate fi ajustată în funcție de structura țesutului conjunctiv.
  • Țesutul adipos, vasele de sânge și nervii sunt mult mai puțin traumatizate. Grăsimea recoltată în containerul special este doar decantată de fluid și poate fi imediat folosită pentru lipofilling.

+ - Recuperare după liposcultură

Perioada de recuperare presupune purtarea unui articol de îmbrăcăminte special și compresiv, iar revenirea la activitatea obișnuită se face după 2-3 zile până la o săptămână.

Pentru orice informație în plus despre liposculptură ne puteți contacta, la fel și pentru a vă programa la o consultație.

Preț liposcultură water based - de la 2.975€