urmăriți-ne:

Prima vizita la stomatologie Alor Estehtic Medical City

Prima vizită la stomatologie

Prima vizită la stomatologia ALOR

La ALOR Esthetic Medical City suntem ghidați de excelență în serviciile pe care pe oferim, iar acest aspect îl veți resimți încă de la prima vizită. Lucrăm permanent la perfecționarea serviciilor pe care le oferim pacienților noștri. Prima vizită la stomatolog este foarte importantă, tocmai de aceea concentrăm toată experiența acumulată pe sănătatea și starea de bine a pacientului.

Atunci când alegeți să programați prima vizită la ALOR Esthetic Medical City vă bucurați de o experiență ce vă va oferi încredere. Suntem orientați spre a oferi servicii excelente pacienților care aleg serviciile noastre, un diagnostic clar, un plan de tratament eficient și costuri transparente.

Prima vizita la stomatologie Alor

În ce constă prima vizită la ALOR

Am creat o atmosferă relaxantă în cadrul centrului medical, pentru ca fiecare pacient să poată trece mai ușor peste emoțiile cauzate cel mai adesea de vizita la medicul stomatolog. Dar iată în ce constă prima vizită:

+ - Întâmpinarea la recepția clinicii

La recepția clinicii veți fi întâmpinat de un membru al echipei ALOR Esthetic Medical City. Acesta vă va explica pașii de urmat și vă va însoți până la cabinetul medicului stomatolog.

+ - Fișa pacientului

O dată ajuns în cabinetul medicului stomatolog, un asistent va completa fișa pacientului cu datele dumneavoastră. Ulterior veți fi însoțit către studioul foto digital, unde se vor realiza fotografii de imagistică dentară ce au ca scop investigația clinică. Împreună cu investigațiile medicale acestea ajută la stabilirea unui diagnostic precis.

+ - Consultația

Ulterior, veți fi însoțit spre sala de tratament unde medicul specialist va analiza fișa medicală dar și fotografiile de investigație. Tot acum veți discuta cu medicul stomatolog și despre istoricul dumneavoastră medical. Următorul pas este examenul clinic oral. Medicul vă va explica exact care este situația danturii dumneavoastră și va realiza un plan complet de tratament. Pentru orice nelămurire, medicul stomatolog este pregătit să vă ofere un răspuns documentat.

+ - Imagistica dentară

După finalizarea consultației de specialitate, medicul va solicita realizarea unor investigații radiologice. Imagistica dentară este de mare folos în stabilirea unui diagnostic 100% sigur dar și în realizarea unui plan de tratament conform nevoilor pacientului. La ALOR Esthetic Medical City utilizăm aparatură și tehnici de ultimă generație. Ne dorim să oferim pacienților noștri un diagnostic cert, dar și un tratament cu care nu vom da greș. La finalul acestor investigații planul de tratament alcătuit este corect și personalizat.

+ - Planul de tratament

În baza investigațiilor realizare anterior medicul stomatolog vă va explica pas cu pas planul de tratament și care sunt acțiunile viitoare. Veți ști câte vizite sunt necesare pentru soluționarea fiecărei situații întâmpinate și care sunt rezultatele ce se vor putea obține. În această etapă a vizitei vi se vor explica și costurile fiecărei intervenții.

Persoana desemnată să vă ofere suport pe întreaga perioadă a tratamentului este asistentul care v-a întâmpinat la recepție din primul moment. Pentru că respectul și transparența stau la baza acțiunilor întreprinse în cadrul ALOR Esthetic Medical City, veți primi un deviz clar și detaliat al costurilor tratamentelor.

+ - Programarea viitoarei intervenții

După ce consultația s-a finalizat și ați primit răspunsuri la toate întrebările legate de tratament, urmează programarea următoarei vizite. Asistentul care v-a preluat inițial la recepția clinicii vă va ajuta cu efectuarea programării. Tot acesta este momentul în care veți obține detalii valoroase despre posibilitățile de finanțare disponibile.

Medici Chirurgie generală