urmăriți-ne:

Dermapen Alor Estehic Medical City

Dermapen

Microneedling cu Dermapen

Dermapen este un dispozitiv medical magic, care transformă și întinerește aspectul pielii. Marea majoritate a femeilor se simt nemulțumite de propriul chip într-o anumită perioadă a vieții. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a vă bucura de procedurile revoluționare care se pot realiza cu acest dispozitiv medical.

Pielea este un organ viu, în plină transformare. Oricare ar fi rutina de îngrijire adoptată, este imposibil să nu va confruntați cu imperfecțiuni ale tenului. Apariția acestora, a ridurilor fine sau a petelor pigmentare necesită atenție suplimentară.

Dermapen Alor

Informații utile

+ - Ce este Dermapen?

Dermapen este un dispozitiv medical compus dintr-o parte electrică și un dispozitiv de unică folosință format din 12 ace dispuse în cerc. Când dispozitivul este conectat la sursa de energie, acele oscilează rapid și pătrund la o adâncime setată. Viteza, de asemenea, poate fi setată în funcție de imperfecțiunile pielii ce urmează a fi tratate.

Tehnica de microneedling stimulează producția de colagen si elastină pentru regenerarea naturală a pielii. În funcție de adâncimea reglată de medicul estetician, dispozitivul realizează peste 1.000 de mircro-canale. Acestea vor facilita absorbția mai rapidă în piele a soluțiilor specializate utilizate în cadrul fiecărui tratament personalizat.

+ - Cum acționează Dermapen?

O ședință în care se utilizează Dermapen durează, în medie, 20 de minute. Pe parcursul acesteia, creionul realizează 1300 de injecții pe secundă care activează capacitatea țesutului cutanat de a se regenera. Microcanalele obținute în baza acțiunii Dermapen se închid în câteva ore și permit absorbția unei proporții mult mai mari de nutrienți.

Tratamentul pe bază de microneedling realizat cu Dermapen nu este dureros și sunt foarte rare cazurile în care se administrează o anestezie locală.

+ - Când este indicată utilizarea acestui dispozitiv medical?

Echipa de specialiști de la ALOR Esthetic Medical City vă va oferi consiliere de specialitatea în vederea obținerii celor mai bune rezultate. Cel mai adesea tratamentele de microneedling realizate cu ajutorul Dermapen diminuează liniile fine, uniformizează cicatricile și reduc petele pigmentare.

Indicații de utilizare a Dermapen:
  • Linii fine
  • Riduri
  • Acnee
  • Cicatrici
  • Pete pigmentare
  • Cearcăne
  • Vergeturi

+ - Care sunt beneficiile utilizării Dermapen în terapiile faciale?

Dermapen este utilizat în terapiile faciale datorită preciziei și modului controlat de a livra țintit substanțele de acțiune . Rezultatele obținute sunt uimitoare, adesea comparabile cu rezultate tratamentelor cu laser. Avantajul utilizării Dermapen este acela că nu creează reacții adverse, iar procedura nu necesită recuperare. Micile puncte de sângerare apărute în urma tratamentului pot crea o ușoară senzație de mâncărime și disconfort, dar acestea dispar în scurt timp. Pentru o scurtă perioadă, veți putea resimți o senzație de uscăciune la nivelul zonei tratate.

Tratamentele realizate cu ajutorul Dermapen tratează diverse imperfecțiuni la nivelul pielii, fie că este vorba de aspectul tenului, a pielii corpului sau chiar a scalpului.

Specialiștii ALOR Esthetic Medical City vă vor oferi cele mai complexe informații, în baza căror se va decide utilizarea celor mai performante echipamente medicale, așa cum este Dermapen. Pentru că ne dorim rezultate de excepție pentru pacienții noștri, vă vom oferi soluții optime în orice situație.

Încrederea în sine este un accesoriu foarte important pentru fiecare femeie. De aceea, prin intermediul tratamentelor realizate cu ajutorul Dermapen ne dorim să le oferim pacienților noștri motive pentru care să fie mulțumiți de ceea ce văd în oglindă.

Preț/ședință microneedling cu Dermapen - de la 450 lei

Prețurile variază în funcție de zona tratată și de substanța adaugată.

Pentru un rezultat optim, sunt necesare între 3 și 6 sedințe, în funcție de particularitățiile pacientului.