urmăriți-ne:

Blefaroplastie Alor Esthetic City

Blefaroplastie

Blefaroplastie (ridicare sprâncene)

Blefaroplastia reprezintă o intervenție chirurgicală din sfera chirurgiei faciale, menită să repare pleoapele căzute, operație care implică îndepărtarea excesului de piele, mușchi și grăsime, pentru a obține ochi mai tineri și mai odihniți. Cu vârsta, ploapele superioare au un aspect căzut, sub ochi pot apărea pungi de grăsime, iar vederea poate fi obstrucționată lateral, supero-exterior. Blefaroplastia poate fi: superioară (pentru pleoapele superioare) sau inferioară (pentru pleoapele inferioare).

Blefaroplastie Alor

Informații utile

+ - Ce tipuri de blefaroplastie există

Există două tipuri de blefaroplastie, care tratează probleme diferite și se realizează prin tehnici diferite: blefaroplastia superioară (pentru regiunea dintre sprânceană și gene) și blefaroplastia inferioară (pentru zona dintre gene și obraz).

+ - Înainte de operație

Înainte de programarea pentru blefaroplastie, veți veni la o consultație cu un chirurg plastician pentru a discuta despre așteptările și istoricul dvs medical (ochi uscați, alergii, probleme circulatorii, probleme cu tiroida sau diabet, tratamente pentru afecțiuni cronice, suplimente, tutun, alcool, etc)

Vi se va face o examinare fizică (vi se va testa producția de lacrimi și vi se vor măsura anumite părți ale pleoapelor), iar ochii vă vor fi fotografiați din mai multe unghiuri pentru a ajuta organizarea operației și a se discuta efectele și posibilele rezultate. Se va discuta conduita preoperatorie (renunțarea la anumite medicamente, fumat – care ar putea provoca o sângerare crescută sau ar putea impiedica recuperarea).

+ - Cum decurge o operație de blefaroplastie

Se va injecta un anestezic în pleoape și vi se vor administra medicamente pe cale intravenoasă pentru relaxare. În funcție de complexitate, intervenția durează în jur de 2 ore.

Dacă aveți o operație atât la pleoapele superioare cât și la cele inferioare, se va începe cu pleoapele superioare, cu secționarea de-a lungul pliului pleoapei, îndepărtarea excesului de piele, mușchiului sau grăsimii, după care va închide incizia.

În zona inferioară, chirurgul va face o incizie sub gene, într-o cută naturală a pielii, sau chiar în interiorul pleoapei.

+ - Simptome după intervenție

După operație veți putea experimenta simptome de genul: vedere difuză (din cauza unguentului de lubrifiere), ochi umezi, sensibiltate la lumină, ochi amorțiți, roșeață la locul inciziilor, vedere dublă, durere.

Acestea se vor ameliora cu timpul, urmând exact recomandările medicului dvs.

+ - Îngrijire după operație

De evitat: fumatul, atingerea ochilor, folosirea lentilelor de contact, Aspirina, ibuprofenul și alte medicamente sau suplimente naturiste care ar putea cauza hemoragie, înotul, ridicarea de obiecte grele, alergatul, exercițiile fizice. Va trebui să dormiți cât mai mult și să evitați activitățile care pot usca ochii (citit, TV, etc)

Recomandări: curățați cu grijă pleoapele și folosiți unguentele și picăturile recomandate, dormiți câteva zile cu capul mai sus decât pieptul, aplicați comprese reci pentru a reduce inflamația, folosiți ochelari de soare pentru protecție împotriva vântului sau pentru a vă feri de soare.

+ - Rezultatele blefaroplastiei

Blefaroplastia este o operație care aduce multă încredere în sine pacienților care se decid asupra ei. Cicatricele se vindecă după cel puțin șase luni . Evitați expunerea pielii delicate de pe pleoape la prea mult soare.

Rezultatele se mențin pe termen lung, aproximativ 5-7 ani în cazul pleoapei superioare (mai ușor influențată de procesul de îmbătrânire); zona pleoapelor inferioare rareori necesită o reintervenție.

Blefaroplastie superioară preț de la 1200 € Blefaroplastie inferioară de la 1500 €

Operația de blefaroplastie este realizată de medicii ALOR Esthetic Medical City, cu cele mai noi tehnologii din domeniul medical, în condiții de maximă securitate și atenție pentru sănătatea pacientului.    

Ce este inclus în prețul intervenției

  • Operația propriu-zisă
  • Toate controalele postoperatorii
  • Mici intervenții auxiliare, în cazul apariției unor complicații imediate (în primele 10 zile de la intervenție)