urmăriți-ne:

Transfer grasime autologa Alor Esthetic Medical City

Transfer grăsime autologă

Transfer de grăsime autologă pentru lipofilling facial

Această intervenție combină liposucția cu lipofillingul și presupune extragerea grăsimii din anumite zone ale corpului, prelucrarea acesteia pentru injectarea la nivelul feței, în zonele care necesită un plus de volum și regenerare.

Avantajul este că grăsimea proprie este o variantă extrem de sigură și foarte naturală. Aceasta se realizează în zonele în care volumul s-a pierdut sau unde există riduri de expresie, cum ar fi zona de sub ochi sau pliurile nazolabiale sau pentru a adăuga volum obrajilor.

Lifting facial Alor

Informații utile

+ - Procedura de transfer de grăsime autologă pentru volumetrie facială

Se aspiră grăsimea de la nivelul fălcilor, gâtului, marginii mandibulare și se injectează în zonele unde există un deficit: pomeți, periorbital, șanț nazo-labial.
Chirurgul estetician folosește grăsimea extrasă de la nivelul etajului inferior al feței pentru restructurarea etajului superior, mai ales zona pomeților și perioculară. Procedura se face în trei etape: recoltare, procesare și injectare.

Recoltarea țesutului adipos prin liposucție. Se obține cantitatea de grăsime necesară pentru injectare și este remodelată și zona donatoare. Cele mai comune  zone de extragere sunt cea a abdomenului, a coapselor și a genunchilor.

Procesarea până la obținerea grăsimii nano sau micro și purificare este necesară deoarece, pe lângă celulele adipoase (adipocite), grăsimea extrasă mai conține și fibre de colagen, sânge și alți contaminanți care pot afecta rata de succes a procedurii.

Injectare. După ce a fost purificată, grăsimea poate fi injectată în zona în care există deficit, cu ajutorul unui ac sau a unei canule.

+ - Cât costă transferul de grăsime autologă pentru lipofilling facial

Costul intervenției se stabilește în urma unui consult și depinde de numărul de regiuni de unde se extrage grăsimea și de regiunile în care se injectează. Grăsimea proprie poate fi injectată de asemenea și în alte zone: frunte, cearcăne sau bărbie.

Deși este o intervenție foarte sigură și pare foarte simplă, acest transfer de grăsime autologă este un proces complex, care necesită multă expertiză și o procesare amănunțită. Procedura durează cel mult 1-2 h. Intervenția se poate efectua cu anestezie locală în deplin confort pentru pacient, potențată cu sedare intravenoasă, însă poate fi realizată și cu anestezie totală în situații care necesită un volum mai mare de grăsime.

+ - Recuperare după transferul de grăsime autologă pentru lipofilling facial

Singurele semne vizibile sunt umflăturile și mici echimoze, atât la locul liposucției (care durează câteva zile), cât și pe față. În mod normal după 3 zile semnele pot fi mascate prin machiaj, iar după maxim 2 săptămâni acestea dispar complet. Rezultatul final se poate evalua la 3 luni.

Aproximativ 50-65% din grefa de grăsime va avea rezultate permanente. Acesta este un procent variabil, deoarece grăsimea se poate resorbi în mod inegal. Dacă apar asimetrii, acestea vor necesita o revizuire a procedurii.    

Transfer de grăsime autologă pentru lipofilling facial preț - de la 2500 €

Transferul de grăsime autologă pentru lipofilling facial este realizat de medicii ALOR Esthetic Medical City, cu cele mai noi tehnologii din domeniul medical, în condiții de maximă securitate și atenție pentru sănătatea pacientului.    

Ce este inclus în prețul intervenției

  • Anestezia locală
  • Toate controalele postoperatorii