urmăriți-ne:

Tratamente dentare cu laser Alor Esthetic Medical City

Tratamente dentare cu laser

Laserul în tratamentele dentare

Tratamentele dentare cu laser reprezintă alternative moderne și eficiente care nu provoacă deloc durere pacienților. Astfel de tratamente sunt utilizate în stomatologie pentru albirea dinților, terapia durerii, boli parodontale și estetica gingiilor. Cariile dentare și tratamentele de canal și intervenții care se realizează, de asemenea, cu ajutorul laserului medical.

Tratamente dentare cu laser Alor

Informații utile

+ - Cum funcționează laserul dentar

Tratamentele dentare cu laser sunt realizate cu ajutorul amplificării luminoase. Tehnologia este extrem de versatilă și poate acționa asupra gingiilor, a mucoasei, a dinților și a oaselor. Cel mai important avantaj al utilizării laserului dentar este faptul că poate reversa procesele inflamatorii asociate bolilor parodontale. În același timp, tratamentele dentare cu laser dezinfectează țesutul în profunzime, iar procesul de vindecare este unul natural.

+ - Beneficii ale tratamentelor dentare cu laser

Tratamentele cu laser realizate în cadrul ALOR Esthetic Medical City este realizat de o echipă de profesioniști cu studii și experiență în domeniu, ceea ce vă garantează că veți fi în permanență pe mâini bune.

Eliminarea durerii și reducerea timpului de vindecare

Atunci când sunt efectuate tratamente dentare cu laser pacientul nu va resimți nicio urmă de durere. Laserul utilizat în tratamente are o acuratețe deosebită, iar recuperarea pacientului după intervenție este rapidă.

Procedura este minim invazivă

Utilizarea laserului nu afectează deloc structura dintelui, lipsa de zgomot generat de utilizarea frezei sau a turbinei oferă un plus de confort pacientului.

Timpul de tratare a afecțiunilor dentare este redus

Procedura este una de scurtă durată care vine la pachet cu diverse avantaje. Laserul sterilizează câmpul operator, ceea ce elimină riscul apariției infecțiilor bacteriene. De asemenea, reduce sângerarea și ameliorează durerea post intervenție.

+ - Tipuri de tratamente dentare cu laser

Procedurile medicale cu laser au o arie largă de aplicabilitate și avantaje multiple. Iată care sunt tipurile de tratament ce pot fi efectuate cu ajutorul laserului:

Identificare cariilor dentare

Laserul permite identificarea cariei, dar și gravitatea acesteia.

Obturații și tratamente de canal

Obturațiile și tratamentele de canal se realizează rapid și fără durere, așa cum se întâmpla în cazul utilizării instrumentelor dentare clasice.

Tratarea sensibilității dentare

Laserul sigilează tubulii dentari și canaliculele pentru ca pacientul să nu mai simtă durere atunci când consumă băuturi sau alimente prea calde sau prea reci.

Parodontologie laser

Laserul îndepărtează țesutul afectat, stimulează regenerarea și vindecarea rapidă.

Gingivită și gingivectomie laser

Laserul este utilizat pentru a remodela țesutul gingival și oferă un tratament predictibil.

Alungire coronară

Această tehnică reconturează țesutul gingival pentru a împiedica extracția dintelui afectat.

Frenectomie laser

Frenul de sub limbă sau frenul de la buza superioară a copiilor este îndepărtat pentru a susține o vorbire și un proces de masticație corect.

Albire dentară

Este cel mai rapid și avansat procedeu, care oferă rezultate spectaculoase în doar 30 de minute.

Eliminarea tumorilor orale

Laserul poate fi utilizat pentru astfel de intervenții, fără ca pacientul să resimtă durere.

Managementul și terapia durerii

Laserul acționează asupra durerilor articulației și mandibulei. Regenerează vasele de sânge și nervii.

Tratarea leziunilor bucale

Vindecă ulcerațiile bucale într-un timp foarte scurt și cu o eficiență crescută.

Depigmentarea gingivală

Excesul de melanină, lucrările protetice metalice sau obturațiile vechi pot cauza pete pigmentare ale gingiei. Acestea pot fi eliminate cu ajutorul tratamentelor dentare cu laser.

+ - Folosirea laserului nu necesită anestezie

 

Utilizarea laserului nu necesită anestezie injectabilă, astfel poate fi utilizat pentru tratarea afecțiunilor prezente atât la femeile însărcinate cât și la copii.

ALOR Esthetic Medical City vă pune la dispoziție cele mai noi și performante tratamente dentare cu laser pentru că ne dorim să oferim pacienților noștri un zâmbet de excepție.

Aveți întrebări pe care doriți să ni le adresați? Suntem aici să vă oferi informații pertinente.