urmăriți-ne:

Augumentarea pometilor cu acid hialuronic Alor Esthetic

Augumentare pomeți

Augumentarea/remodelarea pomeților cu acid hialuronic

Augumentarea pomeților cu acid hialuronic are rolul de a restabili și redefini trăsăturile faciale pentru obținerea unui efect reîntinerit.

Remodelarea pomeților cu acid hialuronic este o procedură care contribuie la încrederea în sine și la un volum facial plăcut. Specialiștii ALOR Esthetic Medical City vin în întâmpinarea pacienților cu soluții personalizate pentru a obține rezultatele pe care și le doresc. Grija și siguranța sunt cele care ne ghidează în realizarea oricărui act medical.

Augumentarea pometilor cu acid hialuronic Alor

Informații utile

+ - Cum acționează acidul hialuronic asupra pomeților

 • Acidul hialuronic este o substanță ideală pentru hidratare și umplere. Cu ajutorul acestuia se poate obține volumul pomeților dar și estomparea ridurilor de la nivelul pomeților. Acidul hialuronic se găsește în mod natural în corpul fiecărei persoane, însă odată cu înaintarea în vârstă și expunerea la mai mulți factori cantitatea acestuia scade, iar semnele de îmbătrânire nu întârzie să apară.

+ - Care sunt beneficiile acidului hialuronic pentru augumentarea pomeților?

 • Redefinirea volumului feței
 • Ridicarea obrajilor
 • Ștergerea șanțurilor nazogeniene
 • Ridicarea colțurilor gurii
 • Reîntinerirea pielii
 • Stimularea producției naturale de colagen

+ - Cine poate apela la augumentarea pomeților cu acid hialuronic

Orice adult poate apela la volumizarea pomeților, indiferent de vârstă. Unele persoane doresc obținerea unor pomeți mai proeminenți, în timp ce altele au pierdut volumul acestora odată cu înaintarea în vârstă și doresc să îl restabilească. Iată cine are recomandare pentru tratamentul de augumentare a pomeților:

 • Persoanele tinere care nu au genetic o formă proeminentă a pomeților
 • Persoanele care și-au pierdut volumul facial odată cu înaintarea în vârstă, iar pomeții s-au aplatizat
 • Persoanele care au slăbit foarte mult și au pierdut volum facial

+ - Cum se realizează procedura de augumentare a pomeților cu acid hialuronic?

Persoanele care își doresc augumentarea pomeților cu acid hialuronic trebuie sa discute mai întâi cu medicul specialist, pentru a se stabili modalitatea ideală prin care se pot obține rezultatele dorite. De asemenea, la consultația inițială se vor verifica eventualele contraindicații și se va stabili un plan de tratament personalizat.

Se aplică o cremă anestezică pentru a nu exista niciun disconfort. Cu ajutorul unui ac foarte fin sau a unei canule se realizează injectarea cu acid hialuronic la nivelul zonei selectate. Cantitatea și tipul de acid hialuronic vor fi stabilite de către medicul specialist împreună cu pacientul și de efectele care se doresc a fi obținute. După realizarea procedurii se realizează un masaj în zona injectată pentru a se reduce eventuala umflare a zonei.

Pacienții se pot întoarce la activitățile cotidiene imediat după realizarea procedurii, însă sunt câteva activități care nu sunt recomandate: sportul sau efortul intens, expunerea la soare, solar sau saună și machiajul timp de 24 de ore.

+ - Rezultate

Augumentarea pomeților necesită o singură ședință, iar rezultatele pot fi observate imediat. Procedura durează în medie 45-60 de minute.

Rezultatele tratamentului sunt vizibile aproximativ 9-12 luni, în funcție de calitățile pielii fiecărui pacient.

+ - Cazuri în care nu se recomandă augumentarea pomeților cu acid hialuronic

Chiar dacă acidul hialuronic este bine tolerat de organism, există și cazuri în care nu se recomandă augumentarea pomeților prin injectare:

 • În sarcină sau alăptare
 • Dacă există o infecție în zona care urmează a fi tratată
 • Dacă există boli autoimune
 • Dacă există boli sau infecții severe