urmăriți-ne:

Terapia cu vitamine Alor Esthetic Medical City

Terapie cu vitamine

Terapia intravenoasă cu vitamine

Industria înfrumusețării a evoluat considerabil în ultima perioadă și este în continuă transformare. Una dintre procedurile de întinerire cele mai eficiente este terapia cu vitamine. Aceasta se adresează atât bărbaților cât și femeilor, pentru a-i ajuta să se simtă cât mai bine în pielea lor. Pentru ALOR Esthetic Medical City sănătatea și starea de bine a pacienților este misiunea de bază. Pentru aceasta, utilizăm cele mai inovatoare tehnici de întinerire și înfrumusețare.

Terapia cu vitamine Alor

Informații utile

+ - Ce reprezintă terapia cu vitamine?

Terapia cu vitamine constă într-o serie de perfuzii bogate în vitamine, minerale și micronutrienți benefici organismului. Compușii sunt asimilați rapid și în totalitate, acționând mult mai rapid. Efectele sunt vizibile în scurt timp, atât la nivelul pielii cât și la nivelul organismului.

+ - De ce să optezi pentru terapia cu vitamine?

Terapia cu vitamine este o procedură medicală cu nenumărate beneficii pentru organism:

  • Susține imunitatea

Terapia stimulează mecanismele de apărare ale organismului prin intermediul principiilor active conținute de vitamine și minerale.

  • Contribuie la eliminarea toxinelor

Datorită aportului de antioxidanți, ajută la detoxifierea completă a organismului.

  • Menține funcțiile cognitive

Terapia cu vitamine, datorită conținutului ridicat de minerale și complexului de vitamina B susține funcțiile cognitive pe un termen îndelungat.

  • Redau vitalitatea organismului

Chiar și în perioadele cele mai stresante și aglomerate, terapia cu vitamine redă energia și vitalitatea organismului.

  • Oferă nutrienții necesari corpului

Acest tip de terapie previne dezechilibrele și carențele organismului. Acestea pot apărea în condițiile unui stil de viață dezordonat, stres excesiv sau o dietă dezordonată.

  • Stimulează producția de colagen și reduce inflamațiile

Colagenul este substanța care regenerează celulele și oferă sănătate pielii și țesuturilor.

  • Hidratează și îmbunătățește somnul

Complexul de vitamine B ajută organismul să se relaxeze și să se odihnească. Are un efect anti aging datorită dozei de antioxidanți.

+ - Ce conțin terapiile intravenoase?

Terapia cu vitamine constă în administrarea pe cale intravenoasă a unor formule compuse din minerale și vitamine, cu rol cheie în menținerea sănătății și frumuseții pielii.

Vitamina C

Are un rol deosebit de important în întărirea sistemului imunitar, protejarea creierului și a memoriei, dar și în absorbția fierului în organism. Acesta este un mineral foarte important, fiind responsabil de producerea globulelor roșii și transportul oxigenului în organism.

Complexul de vitamine B

Vitamina B este responsabilă de protejarea celulelor în fața stresului oxidativ, susține funcțiile cognitive și sistemul cardiovascular.

Magneziul

Rolul magneziului în organism este acela de a reduce oboseala și epuizarea, favorizează sănătatea mușchilor și a oaselor.

Calciul

Atunci când este administrat conform necesității fiecărui organism, calciul previne osteoporoza și afecțiunile osoase, protejează mușchii și vasele de sânge.

Zincul

Cel mai important aspect în ceea ce privește zincul este acela că ajută la sintetizarea colagenului, previne inflamațiile și accelerează procesul de vindecare a rănilor.

+ - Terapia cu vitamine. 5 categorii importante

Terapia cu vitamine este disponibilă la ALOR Esthetic Medical City în 5 categorii, toate cu beneficii diferite pentru organism:

Skin Glow

În cadrul acestui tratament se administrează un mix de antioxidanți  bogat în vitamina C și complexul de vitamine B. Acestea au efect anti aging, redau strălucirea tenului și fac pielea să fie mai radiantă.

Imune Booster

Imune Booster este un mix de vitamine și minerale, recomandat pentru buna funcționare a organismului în sezonul rece.

Wellbeing

Acesta este un mix de vitamine și minerale care regenerează organismul după perioadele de stres.

Hangover

Constă într-o infuzie de aminoacizi și vitamina C. Are rolul de a elimina toxinele și a detoxifica organismul.

Energiser

Pentru a face față cu brio perioadelor solicitante, Energiser este un aliat perfect, fiind bogat în antioxidanți, vitamina C, aminoacizi și magneziu.

Atunci când vă doriți un organism sănătos și o piele care radiază, apelați cu încredere la terapia cu vitamine realizată în cadrul ALOR Esthetic Medical City. O ședință durează aproximativ 60 de minute, iar rezultatele sunt vizibile de cele mai multe ori în cel mai scurt timp.