urmăriți-ne:

Tratarea artrozei si inflamatiei cu Sanakin Alor Esthetic

Terapie Sanakin

Tratarea artrozei și inflamației cu noua terapie alternativă Sanakin

Sanakin este o tehnologie nouă în domeniul medical cu rezultate spectaculoase, asemănătoare tehnicii PRP, dar mult mai avansată și mai performantă. Sanakin reprezintă injectarea cu un ser autolog derivat din sângele pacientului, bogat în citokine. Această tehnologie acționează împotriva durerii și contribuie la regenerarea țesuturilor, având un efect imediat asupra artrozei sau inflamației, cele mai cunoscute afecțiuni care pot fi tratate cu ajutorul acestei tehnici revoluționare.

Sanakin este cea mai nouă și mai eficientă terapie regenerativă, fiind o metodă aleasă de femeile care vor să aibă un aspect mai tânăr și revitalizat. Pe lângă estetică și dermatologie, această tehnologie are aplicabilitate și în ortopedie, stomatologie și ginecologie.

Tratarea artrozei si inflamatiei cu Sanakin

Informații utile

+ - Ce este Sanakin?

Sanakin reprezintă tehnica prin care din sângele propriu al pacientului este produs un ser antiinflamator regenerator. Acest ser se injectează în articulația afectată sau în locul în care se află durerea. Serul conține interleukine pozitive și factori de creștere, care ajută la localizarea și tratarea durerii, stimulând regenerarea. De asemenea, acest ser este folosit pentru a trata uzura degenerativă a articulațiilor și procesele inflamatorii din și de pe corp.

La baza tratamentului Sanakin stau citokinele, acestea fiind rezultatul dintre interleukine și factori de creștere. Citokinele susțin procesele naturale de vindecare ale corpului și au rolul de a accelera recuperarea organismului. Acestea au un efect analgezic, antiinflamator și analgezic asupra cartilajului.

+ - Tehnologia Sanakin și domeniile de aplicabilitate

Ortopedie - Tehnologia pentru tratamentul propriu al organismului împotriva osteoartritei și inflamației.

Estetică - Putem folosi puterea proprie de vindecare a organismului pentru o piele cu un aspect mai frumos și mai natural.

Dermatologie - Putem trata toate tipurile de inflamații ale pielii cu ajutorul terapiei Sanakin, care a devenit un instrument valoros pentru dermatologi.

Stomatologie - Sanakin poate ajuta la tratamentul pur biologic în inflamațiile gingiilor și ale maxilarului.

Ginecologie - Tehnologia Sanakin este utilizată în domeniul fertilizării in vitro și pentru tratarea problemelor ginecologice.

+ - Avantajele tratamentului Sanakin

  • Procedură naturală și sigură
  • Tehnica Sanakin sprijină regenerarea organismului
  • Toleranță foarte bună a organismului la această tehnică
  • Terapia se poate efectua pe durată nelimitată
  • calitatea vieții pacienților crește semnificativ
  • Procedură simplă, deloc complicată
  • Tratamentul durează puțin, cu posibilitate de aplicare rapidă
  • Reducerea semnificativă a durerii

+ - Cum se relizează tratamentul Sanakin

În cadrul tratamentului Sanakin pacientului îi este recoltat sânge, care este incubat timp de 3 ore pentru a se simula un proces de tip inflamator. În recipientul în care este introdus sângele are loc contactul dintre liniile sanguine și mărgele de sticlă speciale. Astfel, celulele sanguine sunt activate pentru a produce factori de creștere și interleukine, pentru a răspunde la posibila inflamație.

Serul rezultat este introdus de către medicul specialist în zonele cu probleme, pentru tratarea eficientă a durerii. Prin administrarea serului devine posibilă blocarea receptorilor pro-inflamatorii ai citokinelor, cei care acționează ca mediatori ai inflamației.

Beneficiul major al terapiei Sanakin este faptul că medicul specialist poate oferi pacienților un tratament sigur și eficient pentru toate tipurile de artroze, artrite și inflamații, cu un grad mare de tolerabilitate.

+ - Despre procedură și rezultate

Procedura Sanakin se realizează simplu, nefiind nevoie de spitalizare. Durata tratamentului este de aproximativ 30 de minute. În funcție de problema care se dorește a fi tratată sunt necesare între 1 sau 3 infiltrații. În cazul în care sunt recomandate mai multe infiltrații, acestea se vor realiza la o perioadă de 7-14 zile.

Procedura nu este dureroasă, iar pacientul se poate deplasa fără mijloace de sprijin. După realizarea acesteia, se recomandă aplicarea unor comprese cu gheață de 2-3 ori pe zi și reducerea efortului fizic.

+ - Contraindicații și efecte secundare

În cazul acestui tratament nu există reacții alergice, deoarece acesta este unul autolog, prin care se folosește sângele pacientului. Acest tratament nu se recomandă în cazurile în care există infecții la nivelul corpului sau în zona care urmează a fi tratată.

Vă invităm să faceți o programare în cadrul ALOR Esthetic Medical City pentru a discuta cu un medic specialist. Acesta vă va prezenta toate detaliile Sanaskin și beneficiile pe care le are în tratarea artrozei sau inflamației.